Norge

DJ Charlie en av Norges mest etterspurte DJ’s. Ca. 100 spilledager hvert år, siden det hele startet i New York i 1984, gjør DJ Charlie fra Trondheim, til en allround og ikke minst en meget profesjonell DJ med spilleglede, som det alltid stilles store forventninger til. Over 1000 godt fornøyde oppdragsgivere har det blitt.

“Titusener av trøndere har en eller annen gang danset til tonene fra DJ Charlie. DJ Charlie har skapt fest rundt omkring i Trøndelag i snart 20 år”. Dette er noe av det Adresseavisen skrev om DJ Charlie i 2004.

“DJ Charlie er chat-vert på NRKs Jukeboks, han har spillejobber på festivaler og firmafester i inn- og utland, han har spilt i bryllup og bursdager til kjente personer som Åge Aleksandersen, Roar Strand, Åge Hareide og Torstein Flakne fra Stage Dolls”. Dette er noe av det VG skrev om DJ Charlie i 2013.

Det som engang var hans hobby, ble hans liv. Svært få reiser rundt i verden, med et så stort og variert utvalg av musikk, og med en meget fleksibel og publikumsvennlig stil. Publikum blir garantert engasjert på dansegulvet og stemningen stiger i takt med de musikalske godbitene som blir presentert.

DJ Charlie et sikkert valg for alle typer arrangementer. (Fra fengsel via Norges beste fest til Karibien.)

DJ Charlie har også hatt gleden av å være med på over 3000 vellykkede arrangementer, fra DJ i Karibien på cruise med S/S Norway, det største og vakreste passasjerskip noensinne, til spilling i bryllup der internasjonale fotballspillere/håndballspillere gifter seg og Sommerfestivalen i Selbu, Norges beste fest, sier ikke så rent lite om DJ Charlie’s kvalitet og dyktighet. DJ Charlie hadde oppdrag både på Hamar og Lillehammer, under OL i 1994. Sommeren 2006 spilte han bl.a. i “eventyr-bryllupet” til Grethe ”Edith Piaf” Nordberg og sommeren 2013 i utendørs “eventyr-bryllupet til Siri Marte Hollekim og “Supermann” Roar Strand. Hyggelig var det også å få bidra med musikken på Nashspielet, etter D.D.E.s 20 års jubileumskonsert i Olavshallen den 18.01.2012. Har spilt for flere av Norges mest populære rockemusikere, når de feirer sine runddager.

DJ Charlie er Chat-vert/Text Jockey på den populære Dansefot/Country JUKEBOKSEN på NRK1(TV). Mer info her.

DJ Charlie har også vært heldig å få være med på kombinasjons-arrangement der både “live artister” og DJ Charlie har samarbeidet. Av kjente artister kan vi nevne: Madcon, Vikingarna, Kurt Nilsen, Smokie, Manfred Mann’s Earth Band, Stage Dolls, Åge Aleksandersen, Donkeyboy, Tande-P, Dum Dum Boys, Bjarne Brøndbo, Sie Gubba, E-Type, Øivind Blunck, Paperboys, Vassendgutane, Return, DJ Broiler, Sirkus Eliassen, Terje Tysland, Nazareth, Thomas Brøndbo, Christian Ingebrigtsen, Lasse Stefanz, Tor Endresen, Ole Ivars, D.D.E., Postgirobygget, Nilsen/Aalberg show, Johnny Logan, Chand Torsvik, Ari Behn, Boney M, Hellbillies, Too Far Gone, Plumbo, Wig Wam, Tone Damli Aaberge, Aqua’s Rene Dif m.fl.

DJ Charlie har også scene, karaoke på storskjem og skumkanon, for de som liker foam party.

Med over 27 års erfaring som heltids DJ, skulle alt ligge til rette for en vellykket aften. DJ Charlie , spiller gjerne Dine favoritter.

DJ Charlie er størst i Midt-Norge på booking/formidling av discjockeys til festen din. Det blir mer og mer vanlig å engasjere DJ Charlie eller en av hans mange dyktige djs til bryllup. En profesjonell dj, som DJ Charlie har et større repertoar enn de fleste andre djs eller et danseband eller en duo. Musikken som blir spilt av DJ Charlie er variert og den er tilpasset brudeparets ønsker. Det å gifte seg, anses som en av livets største begivenheter!

Med nærmest fri tilgang på musikk og tilsvarende krav om å velge, er det mer enn noen gang behov for dyktige DJ’s som kan plukke ut og tilrettelegge musikken.

DJ Charlie er offentlig godkjent formidler av alt innen musikk, for enhver anledning. (fra 2 til over 20000 personer). Med sitt store nettverk innenfor utleie av lydanlegg, lyseffekter og formidling av discjockey’s og alt av artister/band, gjennom sine samarbeidspartnere, er DJ Charlie et naturlig valg, selv på NORGES BESTE FEST.