ET SIKKERT VALG FOR ALLE TYPER ARRANGEMENTER

UNDERHOLDNINGSLEVERANDØR I INN – OG UTLAND

DJ Charlie har også hatt gleden av å være med på over 3000 vellykkede arrangementer, fra DJ i Karibien på cruise med S/S Norway, det største og vakreste passasjerskip noensinne, til spilling på event/julebord og i bryllup der internasjonale fotballspillere/håndballspillere gifter seg. Svært få reiser rundt i verden, med et så stort og variert utvalg av musikk, og med en meget fleksibel og publikumsvennlig stil. Publikum blir garantert engasjert på dansegulvet og stemningen stiger i takt med de musikalske godbitene som blir presentert.

ARTISTFORMIDLING OG FOREDRAG

DJ Charlie har også vært heldig å få være med på kombinasjons-arrangement der både “live artister” og DJ Charlie har samarbeidet. Av kjente artister kan vi nevne: Madcon, Vikingarna, Kurt Nilsen, Smokie, Manfred Mann’s Earth Band, Stage Dolls, Åge Aleksandersen, Donkeyboy, Tande-P, Dum Dum Boys, Bjarne Brøndbo, Sie Gubba, E-Type, Øivind Blunck, Paperboys, Vassendgutane, Return, DJ Broiler, Sirkus Eliassen, Terje Tysland, Nazareth, Thomas Brøndbo, Christian Ingebrigtsen, Lasse Stefanz, Tor Endresen, Ole Ivars, D.D.E., Postgirobygget, Nilsen/Aalberg show, Johnny Logan, Chand Torsvik, Ari Behn, Boney M, Hellbillies, Too Far Gone, Plumbo, Wig Wam, Tone Damli Aaberge, Aqua’s Rene Dif m.fl.

Det som engang var hans hobby, ble hans liv.
Et meget personlig foredrag som inspirerer og motiverer deg til å få oppfylt dine ønsker i livet.
Viktig å hente ut potensialet i en ny dag Det gir økt livskvalitet og odds.
DJ Charlie begynte sin foredragskarriere i 2007.
DJ Charlie fra Trondheim er heltids discjockey med cerebral parese (CP).
Jeg har flere ganger opplevd at musikken jeg spiller gir energi og økt velvære til mine gjester. Gledelig å se at melodier og rytmer kan gjøre ting kirurgi og medisiner ikke kan. Mitt mål er å skape fest og moro på dansegulvet, for å glede andre mennesker mest mulig med musikken jeg velger å spille der og da:)
– Jeg har også vært veldig lei meg for at jeg ikke kunne bli hverken politi, brannmann eller RBK-spiller. Men jeg innså tidlig at det var viktig å fokusere på mulighetene, ikke begrensningene et medfødt handikap gir. Den naturlige historien om å tenke annerledes i livet og kunsten å snu en negative opplevelse til å bli positiv.
I Paralympics i New York i 1984 vant han OL-sølv i svømming.
Stikkord er: Mestringsfølelse er avgjørende for å lære, stolthet, holdninger, samarbeid, kommunikasjon, motivasjon, inspirasjon, trivsel og glede.
Enten det er snakk om store eventer, konferanser, personalmøter, kurs, seminarer eller debattgrupper, så spør meg gjerne.

DIN BRYLLUPS DJ.

DJ Charlie er størst i Midt-Norge på booking/formidling av discjockeys til festen din. Det blir mer og mer vanlig å engasjere DJ Charlie eller en av hans mange dyktige djs til bryllup. En profesjonell dj, som DJ Charlie har et større repertoar enn de fleste andre djs eller et danseband eller en duo. Musikken som blir spilt av DJ Charlie er variert og den er tilpasset brudeparets ønsker. Det å gifte seg, anses som en av livets største begivenheter!

“DJ Charlie er tidenes DJ! Hærreguuuud for et dyktig profesjonelt og oppofrende menneske og for en mann! Takk for en magisk kveld på Horg i går- den hadde ikke blitt som den ble uten deg!”

Tusen hjertelig Takk Siri Marte Hollekim og “Supermann” Roar Strand, Æ e rørt, for et eventyrbryllup jeg fikk æren av å være DJ .

Titusener av trøndere har en eller annen gang danset til tonene fra DJ Charlie.
DJ Charlie har skapt fest rundt omkring i Trøndelag i snart 20 år.

Adresseavisen om DJ Charlie i 2004.

DJ Charlie er chat-vert på NRKs Jukeboks, han har spillejobber på festivaler og firmafester i inn- og utland, han har spilt i bryllup og bursdager til kjente personer som
Åge Aleksandersen, Roar Strand, Åge Hareide og Torstein Flakne fra Stage Dolls.

VG om DJ Charlie i 2013.

Kontakt oss

DJ Charlie er offentlig godkjent formidler av alt innen musikk, for enhver anledning. (fra 2 til over 20000 personer). Med sitt store nettverk innenfor utleie av lydanlegg, lyseffekter og formidling av discjockey’s og alt av artister/band, gjennom sine samarbeidspartnere, er DJ Charlie et naturlig valg, selv på NORGES BESTE FEST.

Epost: booking@djcharlie.no